Bokning

Gör som samtliga Bernadottska kungar – förlägg ett möte på Huseby Bruk!
Enligt Florence Stephens har alla bernadottemonarker gästat Huseby. Om det stämmer vet vi inte säkert, men vi vet att Huseby är en bra plats att mötas på. För det mindre sällskapet kan vi rekommendera en exklusiv konferens på Slottet. Är ni många tar vi emot er i det rustika Stallet.

Låt vår Husa och Butler ta hand om er

På slottet finns Frökens bibliotek eller Hennes Nåds matsal där det mindre sällskapet kan ni sitta i lugn och ro medan husan kokar kaffe och ser till att ni har allt ni behöver. Den lite större gruppen kan boka Stallet med plats för 100 personer.

Mat och dryck från Elisabeths

Elisabeths Trädgård Restaurang & Café håller till i köksträdgården med råvarorna nära till hands. Härifrån serveras fika, lunch, middag och bakverk närhelst ni önskar. Fokus ligger på husmanskost och lokala produkter. Allt tillagas från grunden med inspiration från Elisabeth och hennes trädgård.

Guidade visningar

Förhöj ert besök på Huseby ännu mer med en guidad visning. Vi anordnar visningar i flera av våra byggnader och ute på området, allt utifrån era intressen och önskemål. Låt husan berätta hemligheter om herrskapet på Slottet, titta närmare på järnframställningen i Masugnen eller följ med trädgårdsmästaren på en tur i köksträdgård och park.

Kontakta oss för frågor och bokning på info@husebybruk.se eller 0470-75 20 97.