Lediga tjänster

Besöksvärd med receptionsansvar

Vi söker en person till uppdraget som besöksvärd med receptionsansvar under säsongen 2023. Du är med och ansvarar för besökarnas helhetsupplevelse från bokning till genomförande. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och det är viktigt att du står för ett gott värdskap. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll och arbetsuppgifter som innefattar både administrativa och praktiska delar. Tjänsten pågår från starten av sommarsäsongen i maj och avslutas med julmässan i november.

Läs mer och ansök här.

Besöksvärd Brukshandeln och Makerverkstaden

Som besöksvärd blir du vårt ansikte utåt. Vi söker dig som är social, har god servicekänsla och gillar att jobba med människor. Du bemannar i huvudsak Brukshandeln och Makerverkstaden men kan också få andra arbetsuppgifter vid behov och i samband med evenemang. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete med barn, pedagogik, besöksnäring, turistinformation, butik, kassa eller liknande. Tjänsterna löper i huvudsak under vår högsäsong 24 juni-20 augusti.

Läs mer och ansök här.

Trädgårdsmästare

Vi söker en ansvarig trädgårdsmästare till Husebys kulturhistoriska park och köksträdgård. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, utbildning som trädgårdsingenjör/landskapsingenjör, erfarenhet av arbetsledning och vana vid att arbeta efter en skötselplan. Du är praktiskt lagd och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du ska vara mån om att utföra arbetet effektivt med höga krav på kvalitet.

Läs mer och ansök här.