Huseby Bruk söker säsongspersonal

Vill du jobba hos oss i sommar?

Att komma till Huseby är som att kliva tillbaka i tiden och landa i en annan värld. Tiden stannade här för 100 år sedan och du välkomnas att kliva in och uppleva epoken då Joseph Stephens var patron på bruket, då hästarna arbetade tillsammans med statarna och då allt var en egen värld där det som odlades togs tillvara i slottsköket. Till den här underbara miljön söker vi säsongspersonal.

Kallskänka/kock

I Elisabeths Restaurang & Café lagar vi hantverksmässig mat från grunden. Restaurangen ligger i köksträdgården där vi odlar grönsaker som vi sedan serverar i restaurangen. I arbetsuppgifterna ingår förberedelser av sallader, bakning, beredning av smörgåsar m.m. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid, även helger. Kvällar förekommer.
För mer information och ansökan: martin@husebybruk.se

Serveringspersonal

I Elisabeths Restaurang & Café lagar vi hantverksmässig mat från grunden. Restaurangen ligger i köksträdgården där vi odlar grönsaker som vi sedan serverar i restaurangen. I arbetsuppgifterna ingår servering, bemanning av kassa, disk och andra i restaurang förekommande arbetsuppgifter. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid, även helger. Kvällar förekommer.
För mer information och ansökan: martin@husebybruk.se

 

Besöksvärd

Längre fram kommer vi även att söka besöksvärdar, men du kan redan nu göra en intresseanmälan. Som besöksvärd är du vårt ansikte utåt. Vi söker dig som är social, gillar att arbeta med människor och har ett stort historieintresse. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om besökare i olika hus och utställningar på området, svara på frågor från besökarna och hantera olika situationer som kan uppstå. Erfarenhet från arbete med kundkontakt och vana att tala inför grupp är meriterande.
För mer information: sanna@husebybruk.se

 

För alla tjänster krävs att du har god servicekänsla,  flexibel, självgående och beredd att ta itu med olika arbetsuppgifter. Goda språkkunskaper i svenska och engelska krävs, tyska är meriterande. Tjänsterna innebär varierande schemalagda arbetstider och inkluderar även helger under perioden maj-september. Du behöver vara minst 18 år och gärna ha körkort och tillgång till bil, eftersom det är svårt att ta sig kollektivt till Huseby. Omfattningen och antal tjänster är beroende av rådande restriktioner från myndigheterna. Förändringar kan ske. Tillsättning sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
För allmänna frågor går det bra att kontakta Huseby på 0470-752097 eller info@husebybruk.se.

Välkommen med din ansökan!