Koordinator till Huseby Bruk sökes

Huseby Bruk är ett gods som ligger ca 2 mil utanför Växjö. Huseby Bruk AB driver den publika verksamheten på området med utställningar, guidade visningar, trädgård och restaurang.

 

Vi söker en vikarie till uppdraget som koordinator för evenemang, sommarpersonal, bokning, reception, utställningar och kommunikation. Det kan även bli aktuellt att assistera i pågående projekt. På Huseby har vi en liten organisation där alla hjälps åt, vilket gör att arbetsuppgifterna kan variera. Våra besökare är i fokus och ett gott värdskap genomsyrar verksamheten. Det är viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad, ordningsam, kan prioritera och har förmåga att överblicka.

 

Tjänsten löper 1 april-31 augusti med möjlighet till förlängning. Den är på heltid med schemalagda varierande arbetstider, även viss helg- och kvällstjänstgöring förekommer. Det krävs att du talar svenska och engelska, har förmåga att uttrycka dig väl i skrift på båda språken, har en relevant pågående eller avslutad examen på universitetsnivå och gärna erfarenhet från liknande tjänster. Det är ett plus om du är intresserad av historia. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vid frågor kontakta Sofie Magnusson 070-555 20 97 eller sofie@husebybruk.se.

Skicka din ansökan senast den 31 januari till sofie@husebybruk.se.